суботу, 31 жовтня 2015 р.

Теплий салат з червоної квасолі

Інгредієнти:

 квасоля консервована червона: 1 банка
 гриби:150 г.
 горіхи волоські: 100 г.
 зелень за смаком 

 Для заправки: 
оцет винний білий: 1 ст. ложка 
олія: 1/8 склянки
гірчиця: 1/2 ч. ложки
 сіль, перець за смаком


 Приготування: 
Гриби помити, почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. 
Порізати гриби на маленькі шматочки. З квасолі злити воду.
У салатнику змішати квасолю, гриби і подрібнені горіхи. 


 Приготувати заправку. Для цього всі інгредієнти з’єднати і добре перемішати.
 Влити заправку в салат, перемішати і посипати нарізаною зеленню.






Немає коментарів:

Дописати коментар