пʼятницю, 8 січня 2016 р.

Рибні котлети

На наші рибні котлети підійде будь-яка біла риба (судак, пеленгас, хек, тріска або минтай). 

Інгредієнти:

1 кг будь-якої перерахованої риби, ,
2 головки цибулі, 
200 г хліба, 
0,5 склянки молока, 
1 ст. ложку борошна, 
2 ст. ложки рослинної олії, сіль і перець за смаком. 



СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: 

Рибу на рибні котлети необхідно випатрати, вимити, відокремити від кісток і шкіри і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері.


 Цибулю дрібно порізати, обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки і додати в рибний фарш. Булку на рибні котлети замочити в підігрітому молоці і коли розбухне віджати. Додати у фарш.


Фарш посолити, поперчити, додати борошно. Сформувати рибні котлети і обсмажити або приготувати в пароварці. Можна також приготувати ці рибні котлети в духовці. Тоді їх потрібно попередньо злегка обсмажити на сковороді, а потім скласти в каструлю, залити рибним бульйоном і довести рибні котлети в духовці до готовності.



Джерело:http://kulinarki.com.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар