На наші рибні котлети підійде будь-яка біла риба (судак, пеленгас, хек, тріска або минтай).
2 головки цибулі,
200 г хліба,
0,5 склянки молока,
1 ст. ложку борошна,
2 ст. ложки рослинної олії,
сіль і перець за смаком.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Рибу на рибні котлети необхідно випатрати, вимити, відокремити від кісток і шкіри і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері.
Цибулю дрібно порізати, обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки і додати в рибний фарш. Булку на рибні котлети замочити в підігрітому молоці і коли розбухне віджати. Додати у фарш.
Фарш посолити, поперчити, додати борошно. Сформувати рибні котлети і обсмажити або приготувати в пароварці. Можна також приготувати ці рибні котлети в духовці. Тоді їх потрібно попередньо злегка обсмажити на сковороді, а потім скласти в каструлю, залити рибним бульйоном і довести рибні котлети в духовці до готовності.
Джерело:http://kulinarki.com.ua/
Немає коментарів:
Дописати коментар