неділю, 1 листопада 2015 р.

Як робити гарні зачіски ?

Хвилясті, доглянуте волосся - найпрекрасніше і безцінне прикраса жінки.
 Ще недавно робити гарні зачіски було мистецтвом.Сучасні жінки частіше обмежуються укладанням, але в особливих випадках викладають зачіски вигадливими кучериками.














Найпростіша укладання вимагає правильно підходу, інакше всі зусилля будуть марними. Перш за все, визначитеся, які саме зачіски вам підходять, і виберіть серед них найцікавіші.

Вам знадобиться
- Лак для волосся
- Гель
- Мус
- Віск або пінка
- Затискачі для волосся і гребінці
- Шпильки
- Невидимки

 1 Похід в перукарню обов'язковий. Якщо у вас стрижка, вона повинна мати правильну форму. Довге волосся теж вимагають руки майстра, необхідно зрізати посічені кінчики і оформити контур.
2 Для укладання вам знадобитися лак для волосся, гель, мус, віск або пінка. В супермаркетах пропонується великий вибір засобів для укладання волосся. Що вибрати? Запитайте поради у фахівця.
3 Якщо ви будете робити зачіску вперше, приготуйте затискачі для волосся і гребінці різних видів. Затискачі середньої довжини універсальні і підійдуть для будь укладання.Якщо ви не професіонал, то вам знадобитися три види гребінців. Невелика продувна майданчик для сушіння, велика чи середня кругла, для укладання і витягування, звичайна однорядка, для начісування і укладання окремих пасом.

4 За необхідності запасіться шпильками, невидимками, вони повинні бути в тон волосся. Ось тепер ви у всеозброєнні, і можна приступати. Укладання або зачіска робиться тільки на чисте волосся. Для миття волосся використовуйте звичайний ваш шампунь і бальзам. Просушіть волосся рушником і м'яко розчешіть. Пам'ятайте, що мокре волосся легко травмуються. Нанесіть на волосся засіб для термозахисту.

5 За допомогою фена і гребінця майданчики просушуємо волосся до злегка вологого стану, надаючи форму майбутньої зачіски.

6 На вологе волосся нанесіть засіб для укладання. Озброївшись круглої гребінцем, закінчуємо укладку феном, надаючи необхідний обсяг зачісці і витягаючи волосся. Тепер волосся повинне бути повністю сухими.

7 Можна поправити форму зачіски за допомогою начісування, хоча сьогодні такий прийом використовується рідко. Розправте окремі пасма і зафіксуйте результат вашої роботи лаком. Можете залишити так, а можна додати кілька штрихів, використовуючи шпильки, стрічки, гумки. Головне не переборщити.




Джерело:http://howws.com/uk/15983.html

Немає коментарів:

Дописати коментар