неділю, 1 листопада 2015 р.

Як позбутися запаху поту у взутті ?

Дуже часто людина стикається зі справжньою проблемою  з’являється неприємний запах поту з взуття. Основною причиною цієї неприємності є спітнілі ноги людини, внаслідок цього процесу починають свою життєдіяльність мікроорганізми і бактерії, які і викликають неприємний запах. Як позбутися запаху поту у взутті? 
 Перш ніж починати боротьбу з запахом поту, слід звернути особливу увагу на свою гігієну. Як позбутися запаху поту у взутті в домашніх умовах?
 Ноги потрібно мити щодня, а в жарку погоду, і кілька разів на дню. Для миття ніг використовувати господарське мило воно здатне знищувати шкідливі мікроорганізми. Якщо запах господарського мила Вам неприємний, то після його використання, ноги можна змастити смачно пахне кремом для ніг. 
Дуже важливо стежити за чистотою шкарпеток і колготок. Міняти їх на чисті потрібно не в міру забруднення, а щодня. Бажано одягати шкарпетки і колготи тільки з натуральних матеріалів, які  дихають синтетика сприяє потінню ніг, а, отже, викликає і неприємний запах поту.

 Як прибрати запах поту з взуття в домашніх умовах

 Не рідко в питанні, як позбутися запаху поту у взутті, допомагає звичайне миття даної взуття. Вимити взуття потрібно спочатку з господарським милом, щоб вбити бактерії, а потім за допомогою прального порошку, щоб видалити бруд і запах з взуття. 

 Прибрати запах поту з взуття допоможуть спеціальні дезодоранти і спрей. Вони наносяться на чисті ноги безпосередньо перед надяганням взуття. Ноги не потіють, та запах поту у взутті не з’являється.

 В аптечних кіосках для вирішення цієї проблеми існує велика різноманітність спеціальних засобів. Популярний порошок 7 днів  який щодня, протягом тижня, потрібно насипати у взуття і носити її, як звичайно. Через тиждень неприємний запах поту зникає. Аналогічною дією володіють і інші препарати. Бажано завжди носити взуття по-погоді. Не можна в жарку погоду надягати закрите взуття, тим більше з гуми. 
 Якщо Ви носите взуття цілий день, то протягом дня необхідно знімати її на 5-10 хвилин і провітрювати. Провітрюється і сушиться взуття, а заодно і відпочивають ноги. 

 Чим видалити запах поту з взуття? Різкий запах поту можна видалити за допомогою протирання внутрішньої частини взуття розчином оцту. Потрібно просто намочити ватний тампон в 6% оцті і ретельно обробити поверхню всередині кожного черевика. Аналогічним дію має сік лимона або перекис водню. 

Єдине, що потрібно врахувати, це те, що за одну обробку запах поту не сумнівайся, рекомендується провести до 4-х даних процедур для повного знищення неприємного запаху. Видалити запах поту з взуття допоможе регулярна заміна устілок. Як правило, Саме устілки вбирають неприємний запах. Міняти устілки необхідно 1 раз в 3-4 місяці.
 Сода це ефективний засіб від запаху поту для взуття. Можна зшити невеликий мішечок з бавовняної тканини, насипати туди невелику кількість соди і щодня класти такий мішечок в кожен черевик. Сода вбере в себе запах поту. 
 Народний засіб від запаху поту наступне: шкарпетки змочити в горілці або в розведеному спирті, потім віджати зайву рідину, надіти шкарпетки на ноги, потім надіти взуття, яка погано пахне і проходити в такому стані близько 2-х годин.
 Спирт знищить запах поту. Засіб дуже ефективне, але єдиний мінус його полягає в тому, що взуття, поки не провітриться, буде пахнути спиртом. Вирішуючи питання, як усунути запах поту з взуття, потрібно перш за все сходити до лікаря і здати відповідні аналізи на виявлення грибка ніг.

 Якщо у людини присутня дана хвороба, то поки вона не вилікується, ніякий засіб не допоможе усунути запах поту у взутті.





Немає коментарів:

Дописати коментар