неділю, 1 листопада 2015 р.

Як позбутися від зморшок під очима?

Маски для шкіри біля  очей бувають різні: у вигляді гелю, крему, сироватки або маски-патчі з ніжного матеріалу, просоченого активними інгредієнтами. Вибирати засіб потрібно, спираючись на три фактори.
 Перший це ваша проблема (набряклість, зневоднення, зморшки, темні кола).

Другий ваш вік (якщо вам 20, використовувати маски-антіейдж або маски з ботокс-ефектом все ж не варто).

 Ну і третій  ваші уподобання, адже хтось любить наклеїти маску-патч перед сном, комусь подобається гелева маска з охолоджуючим ефектом, а хтось віддає перевагу кремові текстури. Кожному  своє.

 Але є в нанесенні маски і свої правила. 

1. Перед нанесенням маски ретельно видаліть макіяж. Залишки туші і тіней завадять активним інгредієнтам кошти вбратися і подіяти в повну силу. 

 2. Можна зробити спеціальний підготовчий масаж: хами великого і вказівного пальців злегка натисніть на зону навколо очей, відступаючи від війкового краю 2 см. 

 3. Зазвичай маска для очей наноситься на 5  10 хвилин. Не варто перетримувати засіб на шкірі, це може викликати роздратування, адже область навколо очей ніжна і чутлива. Крім того, маски-патчі, якщо їх перетримати, висихають і щільно прилипають до шкіри. При видаленні патча ви розтягує шкіру і провокуєте появу нових зморшок.

 4. Якщо вас турбують темні кола і набряки під очима, шукайте маску для очей, в складі якої присутня кофеїн, гірська арніка і зелений чай. Ці речовини стимулюють мікроциркуляцію. 

 5. За зволоження в масках для обличчя відповідає колаген, еластин, коензим і гіалуронова кислота.

 6. Для молодої шкіри підійдуть маски з екстрактом алое вера, бамбука і вітаміном С. 

 7 . Для боротьби зі зморшками ідеально підійдуть маски з ботокс-ефектом і продукти, у складі яких зустрічаються екстракти ікри, стовбурові клітини рослин і пептиди. 

 8. Наносити маску слід, відступаючи від війкового краю на 0,5 мм mdash; 1 см. Гарненько опрацюйте зону тіней (місце, де у вас зазвичай утворюються темні кола) і область гусячих лапок
 Також можна нанести маску на зону під бровою, але не можна її використовувати хомому столітті. До речі, тепло підсилює ефект, тому наносити маску краще після прийняття ванни або душу  в приміщенні, наповненому паром, і на теплу шкіру.



 9. Видаляють залишки маски м’яким лосьйоном. Якщо це маска-патч, то перш ніж її зняти, воздействуйте на неї хами подушечок пальців  так ви допоможете активним інгредієнтам глибше проникнути в шкіру. 

 10. Використовуйте маску 1 раз на тиждень після нанесення зволожуючого лосьйону. 

 11. Використовувати маску можна не більше двох разів на тиждень. А якщо це маска-патч  то не частіше одного разу на тиждень. 


 12. Якщо маска для області очей вам не підійшла, не поспішайте її викидати її завжди можна використовувати як маску для шкіри губ. Особливо хороша така маска при лущенні губ. Наносите її на 10 хвилин, потім промокніть надлишки серветкою. Носіть маску в дамській сумочці і наносите протягом дня, особливо при сухості губ.




Немає коментарів:

Дописати коментар