неділю, 1 листопада 2015 р.

Як спекти Київський торт


Київський торт - популярний і смачний рецепт крихкого вироби з білкового тіста. Він ніжний на смак, готувати його потрібно з свіжих яєць. Дивіться рецепт з фото, і готуйте з нами. Київський торт - можна купити в кожному магазині, а я рекомендую вам спекти цей кулінарний шедевр. Від виду торта захоплює дух. Такі торти випікають з особливої нагоди, вони різні за змістом і формою, але мета у них одна.
 Інгредієнти:

Горіхи кешью - 150 грам 
Борошно - 50 грам
 Яйця - 7 штук 
Сіль - щіпка 
Цукор - 50 грам 

Для крему:
 Молоко - 150 мл 
Масло вершкове - 250 мл 
Цукор - 150 грам 
Ванільний цукор - 1 пакет 
Какао - 1 ст. ложка 
Коньяк - 1 ст. ложка 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1 Горіхи кешью очищені підсмажити на сковорідці на маленькому вогні 10 хвилин. Подрібнити горіхи, але не занадто дрібно, вони повинні відчуватися в тісті. 

2 В горіхи додати борошно і 50 грам цукру. Розмішати сухе тісто.  

3 Білки відокремити від жовтків. 

4 У білки додавати сіль і збивати міксером на піну.

5 Змішати білкову масу з сухою, розділити на дві половини. 

6 Форму для запікання візьміть роз'ємну, застелити її пергаментним папером і вилити білкове тісто. Випікати два коржі при температурі 170 градусів півгодини, а потім сушити при температурі 150 градусів, ще 1,5 години. Ставити в гарячу духовку не відкривати, поки не спечеться корж.

7 Коржі вийняти і покласти остивати, з тістом працюйте акуратно, воно дуже ніжне. 

8 Приготуємо крем. У каструлі збити яйце, додати цукор і влити молоко, розмішати і довести до кипіння. Кип'ятити на маленькому вогні 5 хвилин.

9 Поставити крем остивати. Крок 10 Масло порізати на шматочки.

11 Збити в пишну масу масло. З'єднати крем з маслом. 

12 Додати в крем коньяк, ванілін і перемішати. Розділити крем на дві половини. В одну додати какао і перемішати. 

13 Корж в середині змастити білим кремом. Зверху торт обмазати з усіх боків коричневим кремом. 

14 Посипати дрібними горіхами. 

15 Торт поставити в холодильник на кілька годин.



 Приємного апетиту!




Джерело:http://kulinarki.com.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар