неділю, 1 листопада 2015 р.

Як скласти привітання для чоловіка ?

Чоловічих свят у році не так вже й багато: Всесвітній день чоловіків, день батька і 23 лютого. Але існують і особисті дати, наприклад, день народження, професійні свята, невеликі іменні події.На свято найкраще самостійно скласти незвичайне, яскраве та індивідуальне привітання для чоловіка.

 Вам знадобиться
- Книги зі сценаріями свят; 
- Смішні фотографії або картинки; 
- Комп'ютер; 
 Графічний редактор; 
- Жартівливе текстове привітання. 

1Сенс поздоровлення залежить від тематики свята. Але в кожному разі зробіть текст смішним і унікальним, додавши цікаві відомості з особистого життя винуватця торжества.Наприклад, використовуйте уривки з улюблених жартів і анекдотів чоловіки, згадайте веселі випадки і події з молодості.Якщо текст самостійно придумати складно, проведіть «мозковий штурм»: запросіть до складання поздоровлення для чоловіка його друзів. Використовуйте готові вірші, замінюючи слова і пропозиції.

 2 При складанні поздоровлення акцентуйте увагу на сильних сторонах чоловіки. Обов'язково приділіть увагу його прекрасній фізичній формі, вмінню готувати або тому, як він любить грати з дітьми. Перерахування цих якостей не залишить байдужим жодного представника сильної статі. 

3 У графічному редакторі скомпонуйте барвистий плакат для чоловіка. На постер помістіть вирізки з фотографій або смішні картинки, що ілюструють текст привітання.Вірш (або прозу) оформите серед зображень. Зробіть барвистий фон, поставте свій підпис або підпис всієї родини, наприклад, у вигляді фотографії.Роздрукуйте таке привітання для чоловіка в копі-центрі на великому форматі (А1). Його можна буде повісити на стіну або двері в кімнаті винуватця торжества. 

4 Не обов'язково використовувати віршовану форму при складанні поздоровлення для чоловіка. Текст може бути і прозаїчним, головне, щоб він був щирим, трохи смішним і подобався тим, хто буде його зачитувати. 

5 Вирішіть, чи буде текст від індивідуального привітаннями або від великої компанії. На самому початку згадайте, від чийого імені ви вітаєте чоловіка.Текст від кількох людей написати простіше: кожен повинен висловити свої почуття та емоції до чоловіка, після чого всі висловлювання збираються і об'єднуються між собою.





Немає коментарів:

Дописати коментар